DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Melih GÖKÇEK’ten Ankara Yorumu!

Melih GÖKÇEK’ten Ankara Yorumu!

Ankara eski Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK'in Mansur YAVAŞ'a "sel felaketleri" yorumu dikkat çekti. GÖKÇEK, altyapı sorunu değil, bakımsızlık olduğunu iddia etti.

ABONE OL
30 Ağustos 2023 17:53
Melih GÖKÇEK’ten Ankara Yorumu!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara eski Belediye Başkanı sayın Melih GÖKÇEK, son zamanlarda Ankara’nın sürekli sel altında kalması, az yağışta bile halkın zorluk çekmesi üzerine bir televizyon kanalına telefonla bağlanarak bu durumu değerlendirdi.

Spikerin, “Ankara Büyük Şehir Belediyesi ne yanlış yapıyor?” sorusu üzerine GÖKÇEK; Ankara Büyük Şehir Belediyesi’nin yapmadığı iş şu; Mazgalları temizlemiyor, rögarları temizlemiyor, yağmur suyu kanallarını temizlemiyor. Hiç ama hiç temizlemiyor.

O kadar enteresan bir şey ki, en son bundan iki gün önce geldiler. Benim evimin önündeki beş tane kapağı olan mazgalı temizlemeye kalktılar. Mazgalın üç tane kapağını açamadılar. Bütün zorlamalara rağmen açamadılar. Uğraştı, uğraştı, uğraştı açamadılar. Niye açamadılar? Beş yıl açmazsan ne olur, bu paslanır, o paslar ne olur, bir nevi birbirine sanki kaynakmış gibi tutuveriyor. Açıldıktan ve içerisinden yapraklar dal tutmuş, yukarıya doğru çıkıyor.

Temizlemezsen ne olur kardeşim? Alt kısmından gelen çamurlar hava açınca tabiri caizse betonlaşıyor. Betonlaşınca ne oluyor, tıkanıyor. Tıkanınca ne oluyor, artık işlev görmez oluyor. Senin mazgalların işlev görmezse, senin rögarların işlev görmezse bu su nereye gidecek? Aşağı doğru akacak. En son bir noktada en güzel şekilde havuz meydana gelecek.” İfadelerini kullandı.

Melih GÖKÇEK, kendi döneminde altyapı olmadığı iddialarını, döneminde yirmi bir tane vakumlu ekspratör, elli tane ünümork aracının on iki ay boyunca üç vardiya olarak kullanıldığını iddia ederek yalanladı. Ayrıca, bu araçları kullanan işçileri işten çıkararak -işçilerin kendilerine ulaştıklarını ekliyor- yerine kendi “elemanlarını” yerleştirdiklerini, birkaç işçi dışında kimsenin kalmadığını, kalanların da çalışmadan ” gösteriş için” gittiklerini -yine kendilerine ulaştıklarını ekliyor- iddia etti. GÖKÇEK, Ankara halkının günlerdir selle mücadele etmesinden oldukça rahatsız olduklarını ekleyerek telefon bağlantısını sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.