DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Şentop’un Cumhuriyeti , Tekirdağ!

Mustafa Şentop’un Cumhuriyeti , Tekirdağ!

ABONE OL
10 Eylül 2023 18:46
Mustafa Şentop’un Cumhuriyeti , Tekirdağ!
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun Zamandır sagcihaber.com‘un Gözlemlediği ve araştırdığı Tekirdağ‘da Büyük yapılanma/Olaylar oluyor!

Ak Parti Belediyelerinde ve Kamu Kurumlarında Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop‘un Büyük / Devasa Çerçeveli resimleri BURANIN HAKİMİ der gibi her yerde Üstün bir şekilde asılmakta ve gösterilmekte!


Aynı şekilde AK Parti İl başkanlığında da Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafından dört kat daha büyük Mustafa Şentop’un fotoğrafı asılı.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan‘ın Resimlerinin boyutlarını Küçültüp Mustafa Şentop‘un Resimlerini Belirgin Şekilde büyülterek hangi Mesaj veriliyor ve Neden Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan‘ın Resimleri Bazı Kurumlarda dahi yok!

Olayı Twitter Gündemine yansıtan Avukat Burak Bekiroğlu ve Bir Avuç İnsan Platformu‘nun Paylaşımlarının ardından Mustafa Şentop Açıklama yaptı , lakin Bu durumdan habersiz olduğunu ısrarla iddia eden Şentop’un Süleymanpaşa Belediye Başkanı makamında otururken görüntüsü olduğu ortaya çıktı.

Kısacası Her Şeyden Haberi olduğu ve Olayın Hızlıca Kapanmasını istediği için kabuğuna çekildi.

  • Resimdekiler ; TEKiRDAĞ AK Parti il başkanı Ali Gümüş, İl Milletvekili Çiğdem Koncagül, Cüneyt Yüksel ve Mustafa Şentop.

Mustafa Şentop’un Resmi, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Resminden BÜYÜK!

Hemen Kapının Girişinde , Sağ Tarafda Büyük Boy Mustafa Şentop’un Resmi mevcut , Bakış Açımıza göre Kişi odaya Girdiği vakit , İlk göreceği Mustafa Şentop’un Resmi , Kısacası ALGI BÜYÜK!..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.