DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Muğla Belediye Başkanı Neden Dini Değerlerimize Önem vermemekte ısrar ediyor!

CHP Muğla Belediye Başkanı Neden Dini Değerlerimize Önem vermemekte ısrar ediyor!

ABONE OL
19 Eylül 2023 20:40
CHP Muğla Belediye Başkanı Neden Dini Değerlerimize Önem vermemekte ısrar ediyor!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Metin Külünk‘ün Günlerdir Medya‘da duyurmuş olduğu paylaşımlarına istinaden, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün‘ün Cafer Paşa Türbesi ve Şehitliği Ele alıp Düzenlemeler yapması için Gerek Twitter Gerekse Diğer mecralarda yaptığımız bilgilendirme paylaşımlarımız neden Kale alınmıyor!

Burası neresi biliyor musunuz?
Osman Gürün
‘ün Göremeyeceği , ulaşamayacağı bir yer değil , Burası Bodrum’un tam merkezi, yerli ve yabancı turistlerin her gün önünden geçtiği, buluşma noktası! Marinanın tam yanı başı, Bodrum Kaymakamlığı Sergi salonun TAM arkası!


Neden Özellikle CHP Belediyelerinde bu sorunları yaşıyoruz?
Neden 3 Senedir Bu Türbe‘ye Şehitliğe düzenleme yapılmıyor?
Neden 3 Senedir Şehitlerimizin yattığı yer Önemsenmiyor?

NEDEN HER ZAMAN CHP Belediyelerinin Görevlerini yapmaları için Halk olarak ısrar etmek zorundayız? Türbenin Yanıbaşında ki Marina için Milyonlar harcanırken , Biz Müslümanların Değerlerine sahip çıkılmamasının sebebi nedir? Belediyelerin Bütçeleri sadece Marinalar vb için mi veriliyor?

SİZ CHP BELEDİYELERİNE SESLENİYORUZ , BİZİM MANEVİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA MECBURSUNUZ! MAAŞINIZI BİZ VERİYORUZ SİZLERİ BİZ SEÇİYORUZ, OTURDUĞUNUZ MAKAM KEYİF MAKAMI DEĞİL , HİZMET MAKAMI!

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün , MENSUP OLDUĞUNUZ DİNİNİZ BİZİ İLGİLENDİRMEZ LAKİN TÜRKİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE BİR GÖREV ALDIYSANIZ İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE TÜRBE , ŞEHİTLİK , CAMİ VB YERLERE HİZMET ETMEYE MECBURSUN! BU YAZMIŞ OLDUĞUMUZ HABER SİZDEN BİR RİCA ASLA DEĞİL!

Görevinizi LAYIKI ile yapacaksınız! Aksi halde LAYIK olduğunuz yer Belediye Makamı değildir!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.