DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski Survivor Yarışmacısı Sahra IŞIK’tan Seçim Sonucuna Sert Tepki!

Eski Survivor Yarışmacısı Sahra IŞIK’tan Seçim Sonucuna Sert Tepki!

Eski Survivor yarışmacısı Sahra IŞIK Cumhur İttifakı seçmenlerine sert sözler sarf etti. Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden on üçüncü Cumhurbaşkanı seçilmesine isyan etti.

ABONE OL
29 Haziran 2023 10:04
Eski Survivor Yarışmacısı Sahra IŞIK’tan Seçim Sonucuna Sert Tepki!
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Survivor yarışmacısı Sahra IŞIK, on üçüncü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde galip gelen Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan‘ın kazanmasına sosyal medya hesabından sert tepki verdi. IŞIK; “Herkese merhaba. Biliyorsunuz adaletin olmadığı, hukuk sisteminin olmadığı, mültecilerin oy kullandığı bir ülkede yaşıyoruz biz. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun diyeceğim ama hiçbir şey hayırlı olmayacak. her şey daha da beter olacak, ülke daha da kötüye gidecek. Bunu zaten biliyorsunuz. Ama benim güzel CHP‘ye oy veren seçmenlerime sesleniyorum: Sizi çok seviyorum. Karakterli duruşunuzu, kültürünüzü, bilginizi, okumanızı, her şeyinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.

Hiçbirimiz yalnız değiliz bunu unutmayın ve üzülmeyin. Bize hiçbir şey olmayacak. Olan yine diğer insanlara olacak öyle söyleyeyim. Biz yine istediğimiz ülkeye gidebiliriz ama onlar burada kalıp soğanın fiyatının düşmesini bekleyecek. O yüzden geçmiş olsun Türkiye. Tebrik ederim.” Cümlelerini sarf ederek dikkat çekti. Sahra IŞIK seçim sonucuna sert sözlerle tepki göstermeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.