DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metin Külünk’ten çarpıcı FETÖ analizi

Metin Külünk’ten çarpıcı FETÖ analizi

Metin Külünk'ten çarpıcı FETÖ analizi.

ABONE OL
12 Eylül 2023 20:14
Metin Külünk’ten çarpıcı FETÖ analizi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi; Ankara ve diğer illerde siyasetin ve kamu yönetiminin içinde ki koruyan kollayanlar, FETÖ’nün gündeme dahi gelmesinden rahatsız olanlar.

İYİ OKUYUN; Eğer siz yani akılları ile FETÖ’nün yani ABD’nin ülkemizi sömürgeleştirmesine razı olan sömürgeci zavallılar bazıları.

(Ki biliyoruz Osmanlı’nın son dönemlerinde ve T.C.Devletimizin kuruluş yıllarında sonrasında sizin gibiler çok idi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk o dönemde de din ile aldatıp emperyalizm ile işbirlikçilik yapan dindar geçinen kişileri ve grupları çok iyi görmüş tanımıştı)

FETÖ işgal girişimde başarılı olsa idi (ALLAH KORUSUN) zaten sizler Esenboğa’da kuyruğa girecektiniz, VATİKAN’ın elemanı PENSİLVANYA’yı karşılamak için O aşamada ise Sayın CumhurBaşkanı Recep tayyip Erdoğan ya şehit edilmiş ya da aşağılanıyor olacaktı. Çok iyi biliyoruz ki sizler sayın ERDOĞAN’ı bugün en çok alkışlayıp YAŞA VAROL diyorsunuz , samimiyetsizce ve de zaten FETÖ’nün İŞGAL KADROLARINDA YER ALACAKTINIZ Şimdi farkındayız DEVLETİMİZİN ve de MİLLETİMİZİN EMPERYALİZME KARŞI VERDİĞİ MÜCADELE SİZİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR. Biliyoruz Odalarınızda kapalı kapılar ardında SOKAĞIN FETÖ ile yüksek sesle mücadele daveti karşısında sadece dudak büküp dedikodu yapıp rahatsız oluyorsunuz.

Zannediyorsunuz ki AZİZ MİLLETİMİZ duymuyor görmüyor bilmiyor!

Net İFADE EDİYORUZ, KAHRAMAN MİLLETİMİZE KARŞI MÜNAFIKLIK yapmayın.

Metin Külünk

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.