DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güne Merhaba / Metin Külünk

Güne Merhaba / Metin Külünk

ABONE OL
21 Eylül 2023 16:34
Güne Merhaba / Metin Külünk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçinde bulunduğumuz zaman diliminde küresel elitlerin şekillendirdiği adına “Yeni Dünya düzeni”dedikleri ancak ”şeytanist” modelin emrettiği Tek Dünya devletikavramının stratejik hedefi insanı cinsiyetsizleştirmek aileyi yok etmek milletleri ortadan kaldırmak ve devletleri yok ederek Devlet dışı inşa ettikleri mikro yapılarla bu süreçte asimetrik savaşı başlatmaktır.

narcoterörizm

narcoevangelizm

O halde yer yüzünde hangi millet hangi devlet varlığını
İnsan

Aile

Toplum

millet ve devlet olarak devam ettirmek istiyorsa temel şartı şudur.

Küresel şeytanist yapının çıkış noktası olan Avrupa düşüncesi ile hesaplaşarak akıl fikir ve eylem planında kendi farkındalığı ile varolmaktır.

O halde

Türk milleti Nuhtan bu yana varlığını devam ettirmiş ve de ettirecek bir millet olarak Müslüman kimliği ile buluştuktan sonra “evrensel medeniyet”inşa etme kabiliyeti zirveye çıktığına göre, İçinde bulunduğumuz zamanı doğru okumak ve köklü düşünmek zorundayız.

Bu zorlu dönemden yeni bir evrensel medeniyet paradigmasını başarmalıyız. Bugün görüyoruz ki bütün milletler ve devletlerde olduğu gibi ülkemiz milletimiz ve devletimiz de Osmanlı Devleti’nin çöküş sürecinden daha ağır bir dönem içine girdik “tek dünya devleti” kavramının arkasındaki şeytani aklı görmek zorundayız.

İnşa ettikleri kavramların şirinliği üzerinden

insan

Toplum,

Millet

Devlet olarak uyum sağlayarak teslim olur isek Anadolu topraklarında ne İslam ve Müslüman kimliğimiz kalır ne de Türk milleti ne de Türk devleti kalır.

Oysa biz Osmanlı’nın çöküşünün ardından imkansızlıkların içersinden gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurmuş ve Türk milletinin varlığını sürdürmüş ve sürdürecek bir milletiz.

O halde Avrupa düşüncesi ile hesaplaşmak ve son 200 yıllık tüm üst norm olarak Avrupa düşüncesinin merkezde olduğu,

Yasal

Kültürel

bütün referanslarımızı gözden geçirmek ve kendi köklerimiz üzerinden yakın gelecek tarihini doğru okuyarak bugünden yarına yarın dan bugüne gelecek bir çizgiyi esas almalıyız.

MİLLET VE DEVLET OLARAK BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ

BAŞARMALIYIZ

İNSANLIĞIN BİR KEZ DAHA ÜMİDİ OLMALIYIZ.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Ashleyt

    This article was a fantastic blend of information and insight. It really got me thinking. I’m looking forward to hearing what others think. Check out my profile for more engaging discussions.

    Cevapla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.