DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güne Merhaba / Metin Külünk

Güne Merhaba / Metin Külünk

ABONE OL
16 Eylül 2023 08:30
Güne Merhaba / Metin Külünk
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Başaracağız

Buna inanmamız gerekiyor!

Büyük Türkiye kolay bir söylem değildir . Büyük Türkiye dediğiniz anda düşmanlarınız çoğalır ve ittifak yaparlar . O nedenle öncelikle bugün Türkiye’nin yaşadığı sıkıntıları iyi anlamamız gerekiyor . Türkiye büyüdü ve daha da büyüyeceğini ilan ettiği için sıkıntı yaşıyor. Eğer biz eski Türkiye’nin olduğu yere razı olsaydık bugün terörle,ekonomi ile askeri tehditlerle bu kadar sınanmazdık.

Dünyada yeni denge merkezleri oluşurken Türkiye’nin bu anlamda boş bırakılmayacağını, bir savaş senaryosunun da Türkiye için harekete geçireceğini biliyorduk Yeni bin yılın şafağında ya ikinci 1071 yaşayacağız ya da bütün iddialarımızdan vaz geçeceğiz.

Tereddütsüz iddialarımızdan vazgeçmeyeceğimize göre , Evrensel ölçekte varlığın birliğini esas alacak kutsal birlik odaklı, sömürüye karşı çıkan haksızlığa boyun bükmeyen Eşya okumasında 500 yıllık ölü aklı kenara koyarak dinamik akıl ile hareket edip eleştirel aklı harekete geçirip soran sorgulayan bilimsel devrimin kapılarını sonuna kadar açacak.

TÜRKİYE

Bütün bunları başarırken öncelikli olarak son 300 yıllık akıl ve fiziki mağlubiyetin gerekçelerini sorgulayıp korkmadan özeleştirilerini yapıp yanlışın nerede olduğunu tespit edip, doğruları da korkmadan belirleyecek yeni bir tarih tezine mecburuz.

Yola aklı hür beyninin matematiği sürekli hareket halinde insan iradesinin hürriyetinde mükemmel olmanın farkındalığı içinde imanın hayatın bütününü kuşattığının farkında ve bir karıncayı incitmeyecek kadar hassas Bütünsel olarak varlığın cümlesinin hakkını gözetecek,adaletten ödünsüz insan, Soyutta ve somutta AHLAK’tan ödün vermeyen ışık hızının ötesine geçecek kadar da eşsiz olduğunun farkında olacak bilimsel devrimin kapılarını eşya okumasında akledecek insan yetiştirmek üzere harekete geçmeliyiz “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP