DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti’nin Panzehiri Belli

Ak Parti’nin Panzehiri Belli

ABONE OL
1 Eylül 2023 13:05
Ak Parti’nin Panzehiri Belli
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük değişim şart oldu Reis.
Eğer ki tabana kulak verilmez,


Genel merkez
başta olmak üzere İl ve ilçelerde büyük bir revizyon yapılmaz, belediye başkan adayları halkın takdiri ile seçilmez ise başta Ankara ve İstanbul olmak üzere belediye seçimleri kaybedilir. Bu sadece 5 yıllık bir belediye seçimi kaybı olmaz aksine Ak Parti Anavatan partisi gibi tarihin tozlu sayfalarında yer alır.


Çözüm belli aslında ve o kadar basit ki!
Belediye başkan adayları
İl ve ilçe başkanları halkın sevdiği takdir ettiği siyaseti bilen ve koltuk için değil hizmet için çalışacak kişiler seçilmeli. Özellikle sosyal medyada yapılanları anlatabilecek anlatmaya kalmayıp hafızalara kazıyabilecek ekipler kurulmalı. Öyle birinin yeğeni birinin kardeşi ile olacak işler değil bunlar iletişimi kuvvetli ikna kabiliyeti yüksek ve projeleri ile doğruyu anlatabilen dürüst samimi kişiler seçilip gerekli görevler verilmeli.


Şahsen baktığımda Değişimin şart olduğu birimler:
Medya
tanıtım, Seçim işleri, Gençlik kolları başta olmak üzere değişim şart oldu.


Büyük bir katkısının olacağını düşündüğüm il ilçe yönetimlerine bağlı lakin kendi içinde bağımsız denetiminin ise il, ilçe başkanı değil direk Genel merkezde ayrı bir başkanlığın olduğu İletişim daire başkanlığı ile devamlı diyalogta olacak yeni bir birim.


Yada tanıtım medya başkanlığı görev ve yetkisi genişletilip bu birimin sorumluluğu ayrı seçilmeli.

Emrah CEBİROĞLU

https://twitter.com/EmrahCEBIROGLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.