DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

2023 Türkiye Yüzyılı Dava Marşımız

2023 Türkiye Yüzyılı Dava Marşımız

ABONE OL
10 Mayıs 2023 20:56
2023 Türkiye Yüzyılı Dava Marşımız
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Zaman, Türkiye İçin Doğru Adam Gördüğümüz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği bu kutlu yolda herkes gönül heybesinden bir şeyler katıyor.
Kimileri Secdelerde Dualar ediyor, kimileri kapı kapı dolaşıp dili döndüğünce sevdasını gönüllere nakış nakış işliyor.

Bizler Türkiye’yi bugünlere bir tas hoşaf ve bir tas bulgur pilavıyla doyanların, “Bebem Anasız Büyür ancak Vatansız Büyüyemez” diyen Nene Hatunların, Tankların önüne korkusuzca duranların, bir tırnak çakısı bile olmadan kurşunlara kafa tutan yiğitlerin omuzlarında yükselterek taşıdık.

Yüzyıllarca dünyaya hükümdar olan Osmanlı İmparatorluğu Padişahlarımız Ardından Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere Başkomutanlarımızı Önderimiz bildik, silah arkadaşları ile vermiş oldukları mücadeleyi göğsümüzde nişan diye taşıdık, bastığımız yeri toprak deyip geçmedik altında yatan şehitlerimizi kalbimizde yarınlara taşıdık.

Peygamber Efendimiz‘in “İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.” diye müjdelediği tarihimiz Bir Çağı Kapatacak Destanlarla Doludur.

Bizler hiçbir dil, din, ırk, mezhep ayırmaksızın birleştirici olmayı Mukaddes Kitabımızın nurundan öğrendik.

Şimdi İse Gün Bugündür, Türkiye Yüzyılı için “Yarın Olmaz Hemen Şimdi” diyen Ümmetin Umudu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Omuzlarına yüklenen bu yükün farkındayız.
Sevgilisi olan milletinin gönüllü neferleri olarak bizler de bu yükten bir nebze alabilir miyiz diye çıktığımız bu yolda 2023 Türkiye Yüzyılı Marşımızı beğenilerinize sunmanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz.

Şarkının Sözlerinden de anlaşılacağı üzere yoluna can feda dediğimiz ve her hücremizde hissettiğimiz kutlu davamızı yalan algı oyunlarıyla zarar vermek isteyenlere inat yarınlara taşımak için hazırladığımız bu eserde toplumumuzun her kesimini kucaklayan ve birleştiren manalarını yansıtan bu besteye çok emek verdik.

Umarız ki bizimde bu çalışmamız ülkemiz adına birleştirici rolünü bir nebze de olsa üstlenir ve verilen mücadelede katkı sağlar.

Aranjesini Teoman Alpsakarya’nın hazırladığı, Söz ve Müziği Vedat Kaya’ya ait olan bu eserimizi Yorumlayanlar ise Vedat KAYA ve Derya AK olmuştur.


Ülkemizin yarınlara doğru ve güvenle yürümesine sebep olacak Cumhur ittifakı Bileşelerimize Başkan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm vatan sevdalılarının gönüllerine ulaşmayı dilediğiyle;

“Biz Gönül Verdik,
Biz Gönülden Verdik
Sen Ömür ver Ya Rab”
diyen dualarımızla nacizane armağan etmek istiyoruz, eksiği kusuruyla kabul buyurmanız gönüllerinizden dinlemeniz arzusuyla.


Vedat KAYADerya AK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.