DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ad Günün Kutlu Olsun Hüseyin Hacıoğlu (Bir Avuç İnsan Platformu Ailesi)

Ad Günün Kutlu Olsun Hüseyin Hacıoğlu (Bir Avuç İnsan Platformu Ailesi)

ABONE OL
18 Ağustos 2023 09:39
Ad Günün Kutlu Olsun Hüseyin Hacıoğlu (Bir Avuç İnsan Platformu Ailesi)
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Değerli Bir Avuç İnsan Platformu Ailesi,

Bugün, kurucularımızdan Hüseyin Hacıoğlu’nun özel bir gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hüseyin Bey bir dost, yol gösterici ve ilham kaynağı olarak hepimizin hayatında özel bir yere sahiptir.

Hüseyin Hacıoğlu, insanlar arasında köprüler kurma yeteneğiyle tanınan, örnek bir İNSANDIR. Onun sayesinde Bir Avuç İnsan Platformu, sadece bir organizasyon değil, aynı zamanda bir aile haline gelmiştir. Hüseyin Bey’in insanlar arasında anlayış, sevgi ve dayanışmanın gücüne tanık olduk. Her zaman samimi gülümsemesi ve içtenliğiyle, her birimizin kendimizi değerli hissetmemizi sağladı.

Bugün, Hüseyin Bey’in ad gününü kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda onun hayatında huzur, mutluluk ve sağlık dolu uzun bir ömür diliyoruz. Onun vizyoner kişiliğinin altında daha nice başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Kendisi, sadece profesyonel yetenekleriyle değil, aynı zamanda mükemmel bir insan olma özelliğiyle de bizi etkilemeye devam ediyor.

Hüseyin Bey‘in yolumuzu aydınlatmaya devam ettiği bu özel günde, ona olan minnettarlığımızı ve sevgimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Umarız bu özel gün, kendisinin etrafında sevdikleriyle bir arada olduğu, neşe ve sevinç dolu anılarla dolu bir gün olur.

Hüseyin Hacıoğlu‘na, hayatın en güzel anlarını sunan bir gelecek diliyor, onunla birlikte nice unutulmaz anılar biriktirmeyi umuyoruz. Bir Avuç İnsan Platformu olarak, onunla beraber büyüyüp gelişeceğimizden eminiz.

Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür dileriz.

Sevgi ve saygılarımızla,

(Avuc İnsan Platformu AİLESİ)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.